Jouluhuomautus

Vuosi alkaa olla takanapäin ja pian on Virin toimiston väen aika suunnata joululomalle. Rauhoitumme joulun viettoon perjantaina puoliltapäivin, jolloin myös suljemme toimistojen ovet joulunpyhien ja välipäivien ajaksi.

Ennen joululomalle vetäytymistä, on aika kiittää Teitä kaikkia tästä toiminnantäyteisestä ja tapahtumarikkaasta vuodesta. Sydämellinen kiitos kaikille Alavieskan Virin toimintaan osallistuneille. Suuri kiitos bingon ja tanssien talkooväelle sekä valmentajille ja urheilijoille, lasten ja nuorten ryhmien ohjaajille, yhteistyökumppaneille, sponsoreille sekä Alavieskan kunnalle tästä vuodesta.

Alavieska-lehti kiittää lehden tilaajia, lukijoita, avustajia, Lukijan kynästä -palstan kirjoittajia, kolumnisteja, mielipiteiden kirjoittajia, työelämään tutustujia, jutuissa olleita henkilöitä ja kaikkia yhteistyökumppaneita antoisasta ja jutuntäyteisestä lehtivuodesta. Erityiskiitos juttuvinkkejä ja -toiveita jättäneille. Vinkkien ja toiveiden avulla toimitus pääsi monen mukavan ja hyödyllisen jutun jäljille. Useasta vinkkien pohjalta tehdystä jutusta kulkeutui runsain mitoin kiitosta lukijoilta, mikä lämmittää toimittajan mieltä ja tekee työlle merkityksen.

Nyt vetäydytään joulun viettoon ja nautitaan hyvästä ruuasta sekä kiireettömyydestä ja vietetään aikaa läheisten kanssa.

Rauhallista joulua kaikille!
Julia Korkiakoski Heidi Vierimaa

Juttua muokattu: 12.3.2024 10:24

URHEILU >>